Meie tugevus on see et kõrval on laut.

Ilmselt siis, kui importiva punkte, et ameeriklased hakkavad panna oma keha (minu puhul kaudu keemia port, mis on sirge löök mu süda), see on päris kuradi tähtis, et nad on ohutu. Veendumaks nende ohutu, meil on vähe asutus nimega Food and Drug Administration, või FDA.

Sisimas, ümberkujundamine turumajanduse inimesele majanduses on muuta suhtumist. "Üheskoos peame looma uue mõistust ja keera asju oma peaga kujundada majandust, mille peamine eesmärk on tuua kasu protsenti, mitte protsenti," kirjutas Deborah Hardoon juht Oxfam Suurbritannia uurimismeeskond ja autor aruanne.

Ja muidugi on kõige valus teostus: et mitu aastat tagasi vaadates on teil ise täna sarnase süütunnet.

Ja see toob meid ring täis. Õige viis kohtunik ühiskonna edu ei ole Platon ega Hegeli, aga Aristotelese. Kas see on edukas olles ise? Vastus küsimusele "Mis teeb ühiskonna edukas on ühiskond," on väga lihtne. On inimesi, kes elavad tõeliselt hästi, või mitte? Ei: nad Kardashians ja Trumps? Aga: nad on täielikult ja tõeliselt ise? Kas nad on mõistnud elu ise kõrgeima ja täielikum kraadi – kas me seda mõõta aastates, saavutusi, õnne, või muidu?

Tihti öeldakse, et Ameerikas on eksperiment. Ja see on tõsi: kummaline ja vapper ja võibolla misbegotten üks. Kuid juba aastakümneid, sajandeid nüüd on tulemus selle eksperimendi ei ole selge. Oli see edukas? Mida see osutub?

Minu ema kommentaare liiguvad Kanada, mis varem piss mind, on muutunud mõtlesin, et kas ma peaks hoidma paak bensiini täis ja mu pass minu rahakott. Rahu sild või Lewiston-Queenston Bridge?

"Härra kiirlaenud. Hemeon, lase mul olla rohkem selge, et meil on ohvitser seisis kes tulevad oma töökoht ja teid vahistada. Me usume, sa tahtlikult vältida maksude – "

See on meie olemus. Või nagu -aastane Elizabeth Flynn ütles AP, "Sa pead olema optimistlik, ja ma lähen, et proovida."

Advertisements