Makseid tühistada eesti puhkepäevadel ei saa.

Vastavalt järeldused majanduspoliitika instituut, alustades tegevjuht maksma ületab kaugelt keskmise töötaja palk. Täna on üles. Mõned peadirektoriga näinud koondamishüvitist väärt iga-aastane palgatõus umbes 0 standard töötajat.

Sõjaväe eelarve Ameerikas üksi võiks toita kõik planeedi või anda universaalset põhisissetulek või mitmeid muid kasulikke asju. Seal on nii palju raha maailmas, et ei ole mingit põhjust, et keegi on kannatada üldse. Kahjuks kapitalistlik ahnus takistab selline sotsiaalne areng juhtub. Sellepärast ma olen nii mures, et asjad ei muutu kunagi.

Vahepeal rantjee sissetulekud omandi ja kasutamise vara kasvab jätkuvalt, imemine üha globaalse tulu. Ja riik on rõhutades nende kahe mega-trende visates rohkem toetusi rantjeed lõikamise ajal kasu precariat ja samas räni revolutsioon on suunata rohkem tulu neile, kes oma robotid, luues täiusliku tormi majanduslik ebakindlus.

Järgi mind vidistama kursis, mida ma kirjutamise ja lugemise. Järgige minu Medium Collection at seisundis Migratsioon kui soovite uudiseid, kui ma kirjutada uusi teateid. Ja kui olete kirjalikult rände liiga julgelt esitada posti kogumine!

Department of Labor ei määrata miinimumpalk, kuid see võib minna pärast tööandjate, näiteks lühike oma töötajate palka parimadkiirlaenud.eu. Puzder võiks soovitada Trump palgalt ja muudelt tööhõivestandarditele föderaalse töövõtjad. President Barack Obama, näiteks väljastatud korraldusele tõsta alampalk alates eurot, et eurot. töötajate föderaalse ehitus ja teenindamise lepingud.

Aga isegi kui ma kontrollida kuuskümmend dollar sandaalid ja ladistama mu süda aeglustunud tempo, ma teadsin, et see oli liiga hilja.

Okei, saame siis – lõpetada osta kalleid jama, kui me seda ei vaja. Muidugi! Aga see on ainult pool lugu. Ja ma ei ütle, sa pead loobuma kõiki lahedaid asju. Lihtsalt osta eelmise hooaja iPhone allahindlusega!

Advertisements