Novembril uuesti baasintressi tõstma.

Kui sa tuled oma eelistust kultuuri, siis saad vähem optimistlik. Sa võid ette kujutada, et mõned inimesed lihtsalt on maitse seksuaalne ahistamine. Tõenäoliselt parim asi, mida teha on lihtsalt veendumaks, et need inimesed ei tule oma konverentsi või organisatsiooni. Võid proovida veendumaks, et nad teavad, et see lihtsalt ei ole hea koht, et selline asi, et see ei sallita. Ja võite alustada nimekirja seksuaalkurjategijate nii, et kui inimesed, et eelistada proovida liituda, siis võib olla kindel, et ära saata.

Sellised piirkonnad siseneda (finantskulude ja robotid domeeni) võiks olla konsolideerimise finantsteenuste, klienditugi (ja CRM alates panga poole), isiklikku abistajat rahanduse ja turustamise finantsteenuseid. Täpsemalt teenuseid nagu rakendus, mis ühendab pangakontod, rahatagastusteenuseid, shopping kasulikke teenuseid ja finantsaruandluse ühte teenust. Veel üks oleks jutukas personaalpanganduse assistent nagu ma illustreeritud Eobard Bank. Lõpuks midagi, mida ma tegelikult vaja kohe oleks teenust, mis minuga rääkida investeerimisvõimalusi, teksti mulle asjakohast teavet ja uudiseid nende kohta, ja oleks võimalik viia läbi investeeringute kui seda nõuab.

Kuu tellimusi tunduda süütu alguses. Ainult eurot kuus siin EUROT kuus siin, kuid nad liita, ja kiiresti.

Kuidas saab see pole oluline, mida tehakse raha? Kuna me lihtsalt üritab määrata tasakaalustamatust. On tõsi, et investeerimine tervishoiu on ilmselt targem kui alasti Rahaülekandesüsteemid, siis võiks arvata. Mõnedes riikides, nagu USA, see on tõsi. Aga üldiselt, kogu maailmas, siis on vaja lihtsalt rohkem vedelikku raha voolab läbi majanduse. Inimesed saavad investeerida ütles raha, sageli targem ja efektiivsemaid võimalusi kui valitsused üksi. Nad võivad hakata ettevõtetele ja harida oma lapsi ja leida alustavatel ja nii edasi.

Põhiline sissetuleku tundub põhi mõistust. Aga see ilmselt ei juhtu, mis tähendab, haarata oma noa ja kahvliga sest me toitudes on- Vabandame, sain natuke hoogu seal mome- RIKAS!

See on see, mida Paul Tudor Jones teha 0 eurot miljonit – ta nägi võimalus teha palju, palju kordi oma panuse. Kui ta eksis, ta oleks haiget, kuid mitte tappa.

Personaalpanganduse tuleb transformeerida kliendikesksus alates toote keskmelisus tarbimislaenud. Kliendikesksus panganduses võib defineerida kui pankurid saavad kasutada teadmisi klientide vasta nendele klientide vajadusi ja saavutada usaldusel põhineva pikaajalisi suhteid.

See on pilt areneva maailma järjekorras. Langenud, vana ja uue, vastu tõusnud, noored ja vanad.

Rohkem infot neli edukat programmid eespool on saadaval külgribadest lisatud tükk, kuid need pole kaugeltki ainsad näited algatustest kasutades leibkonnasisene võidelda ebavõrdsuse vastu.

Advertisements