Foorumi päevakavaga saab lähemalt tutvuda.

#The SheepA lambad on lambad. Nad ei tea, kuhu nad lähevad, kuid nad edasi. Miks? Noh, kõik teisedki teeb seda seetõttu, et see peab olema hea. Kui see strateegia kipub mitte põhjustada uskumatult loll otsuseid, samuti on võimatu olla sünonüüm koos suuri saavutusi … Pea meeles, "võidu ilma risk on triumf ilma hiilgus".

Me jumaldan meie FOF ja ei saa kunagi olema, ilma et üks kord.

Lõpuks jõuad seina USA rayguns. Nad … hästi. Sa ei ole muljet. Tundub, määrdunud mänguasi: väike, tuim ja vähe kasutatud. Pole hinnasildil.

Mõned poliitikud tegelevad tunduvad tõesti hoolivad leida viis, kuidas ameeriklased pääseda hinnaga tervishoiu. Aga ausalt, palju arutelu tunne see on umbes võitnud, ei kindlaksmääramise süsteem. Nagu siis, kui kaks keskkooli poisid satuvad võitlus väidetavalt üle mängu, kuid nad tegelikult lihtsalt üritavad tõestada, kes on suurem. (Asjas: keegi, kes on väites pakkunud paremat plaani veel.)

Vastavalt USA Department of Health ja Human Services, tervislikum% ameeriklastest antud aastal moodustab vaid riigi tervishoiukulud http://elaen.ee/. Kõige ebatervislik ameeriklased moodustavad umbes poole kuludest.

Kulud haiglad on metsalise hinnata, kuna neil on palju rohkem varustust ja ehitamisega seotud kulud, kui arsti kabinetti. Aga me ei tea, kui palju inimesi minna haiglasse igal aastal ja mis juhtub nendega.

Esimene asi, mida nad tegid oli suunata kogu raha, mis pidi ET Kindlustus palgata armee RayGun-weilding sõdurid ja ja puusepad iga linn Ameerikas. See oli kogu riigi risk probleem, nii et see oli aeg lõpetada allhanke see imelik komplekti pole-et-läbipaistev RayGun risk ettevõtted.

Kui me kindlustada kasiino, me oleks võimalik avada kulude läbipaistvuse avalikkusele, et me inimesed (ja valvekoer rühmad) saab tõhusalt helistada mis tahes halb tegeleb, ja süsteem ise võib olla suurem võim läbirääkimisi paremate hindade kui vaja.

Üks asi, mis teeb suur vahe, mille järelevalve kogu süsteemi üle teostab arstid, haigla administraatorid ja meditsiini tehnoloogid. Just nagu sõjaväe juhivad kindralid, kes teavad seda nii seest kui väljast. Me tahaks olla ülemise taseme halduse palju läbipaistvamaks patsientide ja arstide kui kindralid sõjaväe täna, kui ei toimu põhjuseta hoida saladusi nagu sõjaline juhtkond võib vajada.

Õppisin ettekandjale YouTube'is. Siis sain teada, et töö hunt ja intervjuu parem. Siis sain teada, arenenud funktsioone Microsoft Word kirjutada professionaalne dokumentatsiooni ja elus hoida. Ma läksin temping jaoks eurot tunnis ja teenivad nädalavahetustel kirjalikult ettepanekuid, mis müüakse miljoneid dollareid toodete ja töötab kogu ettevõtte programmid. Elu sai palju nalja, ja ma tundsin rohkem võimu kui kunagi varem, et luua elu tahtsin.

Ma tahan öelda kolm asja. Et me ei ole tõsiselt kaaluda seda, ja et muudab tõenäolisemaks. Et me ei ole täielikult mõista autoritaarsuse loomuliku lõpuni on vägivald oma kõige haavatavamad, ja see teeb meist impotent.

Advertisements