Imf pole teadet eraldi kinnitanud.

"FINTECH" ja "regtech" Praegu on selline populaarne buzzwords et võiks arvata iga pank rakendab kaasaegse pilve korraldatud süsteemid iga äri funktsiooni kaelamurdev tempo. Reaalsus on see, et praktiliselt kõik tarkvara kasutatakse USA pangad on ikka "pärand" tarkvara töötab Kohapeal. Kell sulam, me usume, et ümberkujundamine on käimas raamatupidamistarkvara. Aga FINTECH ettevõtetele, kes soovivad müüa tarkvara pangad, on oluline, et nad saavad aru, kuidas vanemad süsteemid töötavad ja miks neid rakendati kõigepealt. Veetsime viimase kahe aasta jooksul luua ja integreerida regtech / FINTECH tarkvara, mis tegeleb pärand infrastruktuuri ja uute infrastruktuuride ehitamisega pankadele. Siin on, mida me oleme õppinud.

Ma ei olnud kindel, kui kiiresti ja kui palju vastuseid ma saaksin ringleva vormid hulgast võrgustik, kuid ma otsustasin seda teha niikuinii. Ma usun, et sa peaksid alati meeles kõik kanalid avatud kuulda inimesi. Isegi ühe kvaliteediga vastus võib olla suur mõju.

Eraldi teabeleht loeb, "Kujutage ette, mis on võimalik Ameerikas kui me lahendada Põgenenud kõrghariduse kulud tuleb veenduda, et õpilased, kes alustavad kolledžis võib lõpetada erialal ning vabastada rusuvat õpilane võlgu."

Ma parem keskenduda nüüd ise ja minu kulutused.

Võtke nüüd, et neelavad riigi -staying rikas-põhjused rajasõltuvusega, teema osas X.

Kadedus ei reisi pikamaa või üle nii palju sotsiaalseid klasse. Kadestavad juhitud tunnetest, mis tavaliselt -as nägime teostes Williams ja Lamont -Kas ole pärit vaesunud klasside seotud täiustus nende seisukorda, kuid mis on kontoriametniku klassi. Lihtsalt, tundub, et see on ülikooli professorid (saabunud) ja inimestele, kellel on alaline stabiilse sissetuleku, vormis ametiajal, valitsuse või akadeemilise, kes ostsid suuri argument. Vestluste, veendusin ma, et need inimesed, kes vastuväidetega ülespoole (st võrrelda end neile rikkam) tahtis aktiivselt ära võtma rikas. Nagu kõik kommunistliku liikumise, on sageli kodanlik või kirjavigade klasside osta, esimestena hüpata argument. [

See on osa loomulik kulg inimesed hoolitseda teiste liikmetega oma ühiskonda ilma valitsuse Kaasalöömine. See on osa sellest, mis teeb meist tsiviliseeritud. Kuna inimesed lähevad mööda, nad õpivad seda teha mitmel erineval viisil niivõrd, et see muutub refleks või kultuuri.

Mida me peaksime tegema, kui valitsus on selgelt komistuskiviks edu? Ma ei ole anarhist, nii on kindlasti rolli valitsuse mängida minu maailmavaade tagatiseta väikelaenud. Kuid lisaks valitsuse suuruse, on ka muid küsimusi, kus valitsus peaks asuma.

Nii, et vältida sellist probleemi, kus peaks valitsus sisestada ise selles protsessis? Kas seda peaks sõelumine ja otsustada, kes saab luua aluse? Või peaks see lihtsalt lasta inimesed loodud sihtasutus ja seejärel auditeerida neid hiljem, kui nad esitama oma kontot?

Advertisements