Tehingu hinda osapooled ei avalda.

Ärge lihtsalt hüpata relv, kuni sa teeniva olulise tulu suurus kinnitada arvelt.

Sel samal päeval – oktoober – Paul Tudor Jones kõndis koju ekstra 0 eurot miljonit taskus.

Treasure omakapital on see, mida on traditsiooniliselt kasutatud, et määrata oma net-väärt. Kuigi see sisaldab oma finantsvarad ja olulisi osalusi, see ei ole ainult koosnes nendest. Võttes paremini mõista oma TNW ja mida oma väärtusi ja eesmärke elus on, võimaldab paremini kasutada oma aare vahendina suunas Täites neid eesmärke. Investeerimine oma varanduse väärtust tõsta teise varaklassi, nagu suhted teistega või hoone läbi oma andeid, loob positiivse net tulemuse, aitab kasvada oma TNW. Teie aare saab võimendatud, et muuta maailm paremaks kohaks läbi sotsiaalselt vastutustundlik investeerimine ja filantroopia.

See kõlab nagu sa teed kõik "õige" – sa teenida, sa säästa, oled võla-free, ja sa arvasid hoolikalt rahanduse eluasemeomandamise enne maja ostu.

Mäletan nutt ühe öö, varsti pärast kooli lõpetamist, vaatab aknast välja minu Murray Hill korter. Seal oli palju olla õnnelik – olin just lõpetanud oma BA NYU pärast põhjalikku neli aastat veetis neli erinevates linnades. Mul oli ka töö tagatud pärast minu internatuuri ajal mängida kirjastus sai täistööajaga pakkumisi. Mul oli isegi minu esimene New York korter, mis jagasin sõpradele ja kuigi minu tuppa ei mahtunud enam kui kahe voodi ja kummut, see oli minu ja minu osa oli ainult eurot haruldane tuba Manhattanil. Autor palju kontosid, asjad olid head.

Mitte ainult kolledži kallis protsess isegi kohaldades on uskumatult keeruline õpilastele nii USAs kui ka väljaspool. Üks ÜRO delegaatide, Sohil Shah pildil, hakkas College esseist, navigeerida palju komponente USA kolledži rakendusi.

Laenud internetist raha ma olen vastutav tõstmine aitab neil ühiskonda integreeruda. Aidata neil liikuda lõputu süsteemid ja ühiskondlikud normid ja mis aastaraamatus fotod on ja kuidas esitada maksude ja kuidas hoolitseda oma lapsi, kui ta tunneb, nagu nad on hoolitseda teile, sest nad tegutsevad oma tõlk. Vajadus ei ole üle liialdatud. Miks ma tunnen piinavalt ebamugav, kui saabub aeg küsida väikese annetuse?

Ja enne kui ma isegi saan esimest vihane kommentaar mulle, kui ma olen nii mures, ma lihtsalt ei osta minu ravimeid Kanadast – ma ei otse osta minu narkootikume. Neid juhib minu arst pärast nad on saadud haiglasse, kes sai neid oma poole, ja kuni kett. Sanders muudatust ei ole lihtsalt võimaldavad patsientidel osta oma ravimeid Kanadast – see konkreetselt lubatud apteekide ja hulgimüüjate sama tegema. Iga kord, kui sa oled andnud IV, teeb teie arst käe notariaalselt üksikasjaliku dokumendi ravimid tee loomingu sina? Mine kindlasti ei ole. Ilma FDA järelevalve, igal patsiendil kunagi antud ravimeid haiglas, erakorralise meditsiini ja arstide kontorid kogu rahvas oleks äkki olla potentsiaalne oht.

Täna "Noh, mis juhtus, ja me oleme tõesti üllatunud:"

Elu muutub ainult hullemaks. Ja nii me jõudnud viimase ja kõige kohutav omadus langenud riikides.

Advertisements