Super alko pood asub tallinna sadamas.

New York Times analüüsi maksueelset tulu jaotamine aja jooksul kuni tugevdab see järeldus, et oluline on ebavõrdsus. Nagu näeme alloleval joonisel, top protsenti ja alumine protsenti on põhimõtteliselt muutunud kohad poolest suhtelist osakaalu riigi tuludest.

Tänapäeval ma ei kujuta ette ostu niimoodi, eriti selline ebakindel põhjusel. Kulutused tark, ma keskenduda ainult olulisele ja üritavad suurim läbisõit välja iganes ma investeerida, alates riided kingitusi tellimine ja toitu.

Kui ma enam ei muretse võimaldava tualettpaberit ja saada püütud varastada peotäit tampoone, kui ma nägin tasuta ühtteist (ma ikka seda teha – kahju CorePower), sain mugav. Ma ei tunne, sest süüdi langemata kapitalismi ja osta rahakott Mulle meeldis või eine. Ma oleks pidanud pannes need maksed suunas laenu, kuid ma ka tundsin nii palju ohverdanud varakult, et ma tahtsin tunda mugavust.

Mul on ka kaks Federal laenude erinevaid intressimäärasid, jagavad nad maksed üle minimaalse proportsionaalselt laenusummad. Kuigi ma eelistaks meetod Olen kirjeldatud Sallie Mae vähemalt järvede meetod jagada makse on loogiline.

Selle tulemusena, leiad palju mängijaid finantsasutus turul, mis suudavad pakkuda teile makse infrastruktuuri, mis võimaldab koguda raha kolmandatele osapooltele autolaen. Liigeldes läbi need mängijad, siis on võimalik leida erinevate maa-ups ja makseinfrastruktuurid, mida nimetatakse ka tuuma-panganduse infrastruktuuri.

Seda ei saa piisavalt rõhutada, oma kahekümnendates tuleks kulutada töötab. Tuleb peamiselt töö, kuid pritsmed reisida, pidu ja mälestusi hoida meelerahu. Püüdke säilitada tasakaalu. Kuigi see võib tunduda pettus, post-grad elu on tõesti see, mida te teete seda. Saad, mida sa välja pandud nii lihtne see ongi! Tagantjärele me soovime nende aastate hiljem tagasi. Ära kahetse oma kahekümnendates, sest sa istusid ja mopeed on oma pisaraid. Kus sa oled nüüd on kõige põnevam ja pöördeline osa oma elust! Olles katki on ainult vaimset seisundit. Lisaks oma raha ei saa komöödia ekskursioonid liiga kaua. Ma mõistan teie kahekümnendates on aeg lõbutseda ja teha mälestused, kuid siis vastutab. (Mnjah * köha * Krediitkaardid * köha *)

Ja see toob mind kolmanda ja viimane asi, mida USA on kaotanud: moraalne eesmärk. Ei, moraalne eesmärk ei ole pühak. See on lihtsalt võimalus luua tõeliselt paremat tulevikku. Need, kes ei ole tõsi moraalse jõu, ei nad on? Ameerikas oli suur moraalne eesmärk kord: see oli võimalik veenda maailma järgima oma eeskuju võtma vastu esimese konstitutsionalism, siis liberaalne demokraatia, siis kapitalismi. See oli Fukuyama "Ajaloo lõpp" lõputöö.

Ma ei saa lõpetada hooliv. Ma olen proovinud. Ma ei saa lõpetada hooliv. See on vaid mõne tunni kaugusel, Kanada. Aga ma ei saa lõpetada hooliv.

Advertisements