Kumnasse kolib ka ettevõtte peakontor.

Lihtsalt arvan, et aastaid tagasi ükski inimene oli nutitelefoni ja täna% planeedi, anda või võtta, on nutitelefon. (Märkus: Vaata selgitamist.) See on täiesti uskumatu.

Lapsena ma süvenesid Ikea kataloogi mõelda vahva ruumisäästlik ideed ja fantaseerida asendab kõik mu vanemate characterful idamaised vaibad ja antiik riidekappide minimalistliku skandinaavia alternatiive http://tarbimislaen.eu/. Kutsun ema Toss raamatuid olin juba lugenud, väites, et nad olid lihtsalt asumist ruumi riiulil. Ma olin alati pettunud mu sõbrad, kes lasevad oma laialivalguv tuba täituma rämps, kulutades sleepovers muutes need visata asju teha. Esimene unenägu ma mäletan on avastanud terve varjatud tiiva meie vanemad, tinier korter.

Ida-Bay Mediteerimiskeskus (EBMC) on üks-of-a-tüüpi organisatsioon. EBMC töötab süsteem "Gift Economics", mis keskendub suuremeelsus, nagu on määratletud eespool kirjeldatud, ja nagu allpool.

Ma jätan selle idee meiega istuda paar minutit ja lihtsalt kiiresti joosta kolm muud asjad, mis on olulised.

Ema: Ja palun andke mulle teada, kui olete tasunud Internet ja hakkasid oma rasestumisvastaseid sel kuul !!

Aga niipea, kui ma mõtlesin kõiki asju ma õppinud minu reisi viimane kuu, tegi ta iga dollar tunduvad hästi kulutatud.

Panicked teateid viga oli alanud nii palju tagasi, ja aasta pärast, et Briti Standardite Instituut välja töötanud oma "Aasta 00 vastavushindamise nõuetele." Valitsused üle maailma loodud operatiivgrupi tegeleda tont Y kokkuvarisemine ja Bill Clinton tegi pressikonverentsil teemal.

Kui te võtate pilk seda tabelit vaadates 0 aastat sissetuleku Inglismaal. Sa näed seda kõverat, mis läheb üles ja paremale. Ma tean, et mõned teist on kasutanud seda eriti diagrammi oma startup äriplaan, kuid see on reaalne andmeid. See on tõeline andmeid ja sisuliselt tehnoloogia teeb meid jõukamaks ja ainult kaks asja tõesti tekitada probleeme, et tõusutrend.

Advertisements