Nüüd on soomel kindlasti võimalus hindu tõsta.

Ja veel. Tavaline coterie inimesi – pseudo liberaalid, techno riskikapitalistid, konservatiivid jne – tekib meile jõukuse ebavõrdsuse ei ole oluline. Teeb seda? Kas te usuvad inimesed, kes arvavad, majandus on foorum Reddit või Oxfam, Thomas Piketty, Amartya Sen ja vähe vana mind?

Ära enam oota. Oleme Ots tõeliselt epohhiloov hetk ajaloos. Lukk üles: tulemus American eksperiment paljastab ennast.

MEGAN: Et asi oleks selge, kassi Fuck Off fond on tõesti minu backup, kui mul on kasutada oma tegelikku Fuck Off fondi maksta interneti arve või midagi. Raha! See on kasulik vastupanu ja väiksem takistus elavad iga päev. Me peame tegema nii. Mida sa teed sel nädalavahetusel hoolitseda ise?

Varem sel hommikul sain robocall IRS milles nad saatsid mulle mitmeid kirjalikke teateid, kuid see kõne annaks minu lõplik teate tagasi maksta makse või neile kriminaalsüüdistus ja vahistada ning tegi mulle tagasi helistada kohe.

Ma Repeytynyt kõrvaklapid ja hüppas minu veoauto, andis sarv mõned kraanid.

Aga kui ta ei "küsis ta," ta ei oleks saanud rohkem puhkust, rohkem omakapitali ja rohkem boonust.

"Ilmselt mingil hetkel trump kandidaadiks järeltulija astub ametisse," ameeriklased rahandusreformi Brian Marshall ütles intervjuus http://elaen.ee/. "On tonni inimesi, kes on minu ideoloogilise vastassuunas või kes on panga inimesed, kes ütlevad me oleme pean Trump ta vallandama. See on oma soov, kuid seal ei ole palju tõendeid, et see on võimu kedagi selles uues maailmas on. "

See on lihtsam Trump et bide oma aega Cordray vastuvõtule lõpeb juulis. Aga see tähendab, pettumus võimas, rikkad tööstuse doonorite ja nende poolehoidjad Kapitooliumi mäel.

Kindlaks, et saada see õige järgmine kord, et ta nõudis suuremat finantsautonoomia tema kõrval suhted. Ta kolis koos oma partneriga, kuid seekord, raamatupidamise jääks eraldi. Ei finantsvarad jagada. Nad jagatakse arved ühtlaselt, kuid ta avaks backup hoiuarve. Kuid kõik vastastikku jagatud eesmärgid maksevõime maailmas ei muudaks suhet viimasena. See lõppes kolm aastat hiljem, ja Johnson lõpuks küsib, kas tema enda pendel teises rahalist suund oli sama halb kui liiga investeerinud; kui teda lahti lähenemine kuidagi oleks võinud kahjustada kohustust. "Kas ma alateadlikult teha hoone back-up fondi prioriteet ajal mu, sest ma ei usalda, et suhe kestaks?" Küsib ta.

Sest täna, kulutuste sai valutu, kiire ja sõltuvust.

Advertisements