Lennunduses algab suvehooaeg märtsi lõpus.

Viimased kriitika Amazon, aga on ka keskendunud midagi muud: ohtlikkust ettevõtte agressiivne vertikaalne integratsioon. Täna, Amazon on nii tootja ja jaemüüja – ta müüb Amazon tooteid (sh) kõrval konkureerivaid tooteid veebilehel. Kriitikud väidavad, et ettevõte kasutab oma erakordselt suur platvorm võimu ebaõiglaselt suunata tarbijaid oma toodete eest.

Miks nad keelatud? Nad olid lihtsalt, täiesti tasuta. Nad olid rahaliselt tasuta ja turvaline, mitte sellepärast, et nende vahenditega, kuid kuna nende soovidele. Irooniline, olles kerjused, neil oli samaväärne f *** sa raha, üks saame kergemini saada, olles madalaimal astmel kui liitudes tulu sõltuv klassi.

Ühes viimase hetke katse päästa nägu, ma katsusin mõned sallid, kuid minu šokk oli registreeritud kõik teised inimesed poest, kes ei oleks kunagi vaja teha selline asi nagu flip kinga üle tarbimislaenud. Nad võiksid lõhn mulle – müük kaaslased, kolleegid kliente, nad teraga kaugusel. Ma ei kuulu nende keskel. Jätsin koos külili Pinkaisu on krabi, mitte üks kord murda silma paari meeste Mokkasiinit kuni ma olin hästi ja tõeliselt uksest välja.

S, majanduslik ebastabiilsus innustas USA valijaid hülga Keynesi majanduspoliitika minevikus, uskudes, et nad olid vananenud. Valimised Reagan andis märku algusest lõpuni Keinsism ja üleminek vabaturule kummardama. Poliitika Reagani ajastu lubatud kaubanduse liberaliseerimine, nõrgestades ametiühingute, offshoring ja ekspositsiooni USA töötajad allapoole palgasurve suurema konkurentsi välisriikides töötajaid.

Atlandi tegi väga head, lühikese artikli kohta nihe hindade vahel tooteid nagu mänguasjad, mobiiltelefonides ja külmikud, mis on suures osas toodetud väljaspool USA ja imporditud ja vajalikke teenuseid nagu tervishoid ja haridus, mis on kallimad ja asub USA Allpool on graafiku, et artikkel, mis näitab hinnalangus aja jooksul tarbija esemeid, kuid tõusu teenust hindadega.

Oma varases faasis, kui kirik oli hakanud saama loodud Euroopas, seal oli grupp reisimisega inimesi nimetatakse gyrovagues. Nad olid gyrating ja roaming mungad ilma liitumine tahes institutsioon. Nende päralt vabakutseline (ja ambulatoorse) erinevaid Klooster ja nende järjekord oli jätkusuutlik, kui kohal elanud off kerjamine ja soosingu nimel townsmen kes tundis huvi neile. See on nõrk vorm jätkusuutlikkus, mis on üks vaevalt helistada säästva rühm inimesi, kellel lubadusi tsölibaat: nad ei saa kasvada orgaaniliselt ja vajaks pidevat kursusel. Aga nende kohal õnnestus ellu jääda tänu aidata elanikkonnast, mis andis neile toidu- ja ajutise peavarju.

Advertisements