Laste jaoks on see kõik olnud väga keeruline.

See on see, mis tegi võimalikuks jõuda nii raske. Alles siis, kui kell m teise järel öösel ei magada, välja õhuke kurnatuse ja ei suuda lõpetada bawling mu silmad välja, ma texted mu sõber ütleb, et mul on vaja natuke kätt millegi.

Nii et see ei tohiks olla üllatav, et nii massiivne murrangut tekitaks sama võimas tagasilöök.

Sisesta keskne planeerijad. Nendeks on parlamendid, kongresside ja muude valitsusasutused üle maailma. Nad kompenseerida, et tajutakse ohtu kujul laenude tagatised. Oletades risk pankade ja erasektori laenuandjad, nad alandavad intressi. Veelkord – tagasiside on välja lülitatud.

On lahendusi, kuid nad vajavad koostööd ja progressiivne, erapooletu poliitika, mis on väga vastupidine sellele, mida paljud lääne demokraatiad tegeleb praegu.

Täna kuuleme palju rohkem vaimuhaigus. See on üha enam vastuvõetav rääkida. Ilmselt seetõttu, et paljud meist on nüüd kannatab ta. Me kõik oleme kuulnud statistika – üks neljast meist kannatavad vaimse tervise probleem mingil hetkel ajal meie elus. In the UK, vaimuhaigus vastutab suurima Haiguskoormuse -% kogu koormuse kõrval% each vähi ja südamehaigused.

See loob keeruline dünaamiline. Kui vaatate intressimäärade raha hind, nad peaksid tõusma nõudlus (mida nad teevad). Siiski, kuna nad on ka tagasiside mehhanismi finantsvõimenduse ja risk, nad tõusevad ka pakkumisega. See dünaamiline on loonud parajalt segadust mobiliseerida valitsused kogu maailmas … teha seda halvem.

Nimekirja mõned nädala kõige huvitavam lugusid majanduskasvu ja sotsiaalset kaasatust.

Meil on toimumas mitmed nested transformatsioone korraga, mis põhjustavad uskumatu katkestuste majandusliku, sotsiaalse ja poliitilise korra rahalaen.

Õige on mänginud seda täpselt nii, nagu me oleks pidanud arvestama, lubades, et tuua tagasi möödunud ajastu American Ülevus. Ja muidugi, mida peavad jahti pärast meie rahvusliku, rassilise, etnilise, usulise ja soolise jagunemise, samuti nagu me oleks pidanud arvestama.

Sama kehtib kõigi tõrjutud ja rõhutud rühma: kui sa oled inimene värvi, pede või puudega siis on palju tõenäolisem, et kannatavad need kurnav psühholoogilised haigused.

Raputa oma apaatia. Kõik on kaalul.

Advertisements