Pilootprojekt on käivitatud kolmes kaupluses.

See on mu lemmik funktsioon ja ma olen loodud väravaga rent kõike. Igapäevane lihtne paneb ära raha minu kuu üür eesmärk ja kui see jõuab kindlalt summa see tekitab tšeki mu üürileandja ja kirju välja.

Me ootame uue nägemuse inimloomuse.

Ma arvasin, et see ei ole kunagi korduda.

Basseinis on konto jagatud kahe või paljud turud. Selles konto, iga turg on võimalik toota nii palju rahakotis, nagu nad tahavad. Iga rahakott on unikaalne viitega. Saates raha turul, ostjad on täpsustada selle konkreetse viitega. Tehes seda, siis ta tagab vahendid automaatselt eraldada, kui saadud koosseisu.

Lõpuks, kuna tulevikus on avalik hüve, et keegi ei tuleks, solidaarsus peaks olema põhimõtteliselt toetavad oma heaolu poliitika. Maailmapanga uuring leiab, et enamikus Euroopa riikides võis säilitada praegust keskmise pensioni protsendina keskmisest palgast, kui kestus pensionile määrati keskmiselt aasta. Samal ajal, umbes veerand Euroopa Liidu elanikkonnast on jõudnud pensioniikka, samas kui riikides nagu Itaalia% noortest on töötud. Solidaarsus peaks tähendama ka, et meie eakad palutakse registreeruda juhendamist, vabatahtlik või koolitustegevus aidata järgmise põlvkonna saada õiglasema tulistas elu.

Kõik muutub http://elaen.ee/. Ära hallitus, kes sa tahad olla selle põhjal, mida sa näed täna.

Kuhu see kõik raha läks? Kas sa kulutad liiga palju beatle burritod või maksavad kasutamata tellimusi? Kust sa reaalselt vähendama ohverdamata liiga palju asju, mida nautida?

Advertisements