Vaidlust vahendab riiklik lepitaja.

Nii et mida sa ootad? Minuga ja miljonid ameeriklased madu pit kapitalismi. See on üks kuradima finantssüsteem. Ma olen ainult lühikesed sügav siiani ja on veel hammustatud *.

Foto krediteerimine Wikihouse Sihtasutus

Laenud ma olen ka teadlik, et kui ma ei ole abielus, minu rahaline olukord oleks väga erinev. Abielu teinud ära maksta suurte tükkidena laenu lihtsam, kuid ei teinud protsessi kui terviku lihtne. Minu õppelaenu võla muutus midagi, värvitud ja kahjustatud tähtsamaid suhteid oma elus, mis oli kunagi kui olin nägi minu abielu algus.

Kas UBI põhjustada probleeme, mida me ei suuda ette näha või luua rohkem konflikte, kui ta lahendab?

Detsembris 0 talvel enne lõpetamist, Tuftsi kokku, ekslevad uustulnuk aasta andmist 000 eurot, mis põhineb minu rahalist vajadust. Ma juhtus olema bussis pealkirjas Boston, kui sain hea uudis. Ma vajus minu iste, kergendust, et see võiks olla nii lihtne.

Ma olin otsustanud mitte lasta oma laene dikteerida tunnimees elu, vaid vaba üks. Ma sõitnud, kuid sageli abiga summa eest. In 0i rääkisid minu ülemus rendile mind aru Obama hiljuti läbinud stiimul plaani eurotbillion Ameerika taastamise ja reinvesteerimise seadusega. Minu boss andis mulle eelarvest 000 eurot kolmeks nädalaks reisida, ütleb mulle, mitte jääda kuskil liiga kena. Mitmed kahtlase hotellid järgnes ainult üks sõna otseses särg motell.

Viis kuud hiljem, pärast edendamise ja tõsta, olin vallandatud. Ma kargasin vabakutseliste tööd, jäädes vee peal tänu lahke toimetajad. Pärast poolteist aastat, tehes selle kohta 000 eurot vabakutseline tulu, olin teinud ühe olulise 000 eurot ühekordset väljamakset. Septembris väsinud tõuklema, hakkasin täiskohaga töö. Ma magasin, kui mu telefon helises pärast tundi pakkumine. Minu vana boss pakkus mulle personal positsiooni. Tihruinen, nõustusin seda kohapeal.

Advertisements