Autotranspordi konkurentsivõime kasvab oluliselt.

See viib oluline punkt. Selline fond, mida rahastatakse renditulu varadelt igasuguseid, võiks anda alust väljamaksmise põhisissetulek iga seadusliku elaniku.

Seega erimaks tulu patentide, autoriõiguse ja muude intellektuaalse omandi võiks maksta sellist raha. IP süsteem on kunstlik, et liiga premeerib intellektuaalomandi omanike, andes neile monopolide üle leiutisi ja ideid, et paljudel juhtudel on toote põlvkondade mõtlejad ja / või riiklikult rahastatavad teadusuuringud.

"Kui me käivitada … me peame täpselt sama tehnoloogiat, et suuremad pangad teevad," Dickens ütleb. "Ma olen teinud palju fookusgrupid noorte Millennials. Üks asi, mida me alati küsida: "Kuidas me saame teenida oma äri?" Mobiil pangandus asi alati kerkib. "

Veetsin palju minu lapsepõlve vaadates mu vanemad võitlevad raha laen. Palju. Nüüd on nad pankrotis ja ei ole tõusu ametiredelil oma töökohta, sest nad on immigrandid American haridussüsteemide. Ma olen alati olnud vaesuse minu ümber, kuid ta ei ole kunagi tarbida mind, aga nüüd ma tunnen seda haarates mind ja see teeb mind naerukoht.

Loodan, et see viis, kui me näeme artikkel, mis me tõesti meeldib, või keegi, et äkki võiks kasutada natuke ego boost (ja midagi võimendab ego nagu raha), saame lihtsalt tilk oma profiili, leida oma annetuse link ja saata neid meeldetuletus, et reaalsed inimesed lugeda ja nautida oma kraami.

Liidu liikmeks oli jõuline ajastu sissetulekute suhtelise võrdsuse, tugevdada töötajate kollektiivläbirääkimiste õigused kõrgemat palka ja paremaid tundi. Liidu liikmeks oli eriti tugev riikides, mis tootis paikades, nagu Michigan, Pennsylvania, Ohio ja Illinois.

Seo: laisk pühapäeva hommikuti.

Advertisements