Tahtsime et meie juurde tuldaks kui oma koju.

Teie vana probleem ei tea, kust alustada tundmaõppimisel isikliku rahastada (välja miljoneid ressursid) on nüüd läinud.

Ettevõtte suremas ei ole end inimese elu. Korporatsioon, millel maksma tonn maksud ei ole inimõiguste rikkumine. Korporatsioon ei ole inimene ja seetõttu ei ole moraalne kompass või ühiskondliku kohustuse. Korporatsioon on elutu. GM ei koondama oma töötajad, kes koondama töötajaid tegema. Kinnisvaramulli ei põhjustanud suured pangad, see oli tingitud suur pankurid. Me ei saa unustada seda.

Laenud mõned rahastamisvõimalused, nimelt hüpoteegid, võib olla oluliselt piiratud, kui mõlemad abikaasad ei suuda ühiselt taotleda, sest üks on halb krediidi.

Oma täitmata, kuulus toiduainete turgudel ja hipi linnaosa Christiania teha Kopenhaageni üks sõitis sihtkohti maailmas. Linna kõige õnnelikum inimesed maa peal on väärt kogeda.

Mitte kõik kohad nimekirjas on nii kallis kui Carvoerio. Saad mida Kota Kinabalu, Malaisia ​​Borneo ainult 0 eurot igakuiste õhuliini, kuid soovid siiski vaja palju raha kassas kui sa unistad ennetähtaegselt pensionile välismaal.

Advertisements