Üksikute päevade eest me tasuma ei hakka.

Sest küsimusele tervishoiu kaubana, silmapaistvaim säte on "garanteeritud küsimus", mis muudab kindlustusseltsid katta inimesed, kellel on eelnevalt tingimused. % Ameeriklastest ja% vabariiklased, kinnitab. Presidendiga Trump kutsus ta üks "hea osades" Obamacare ja lubas hoida.

Mul on absoluutne rõõm olla liitumist Motive Partners, järgmise põlvkonna rahalist tehnoloogia investeerimisühing keskendus ainult tehnoloogia võimaldas ettevõtted, et võimule finantsteenuste sektoris ning see põhineb nii New Yorgi ja Londoni täita seda võimalust peaga tarbimislaenud.

Mõned ideed ma ei teinud midagi. See kõik oli praktikas. See oli kõik katsed. See oli kõike saada loovam, et ma võiks saada ise välja sohu kahetsust.

Ma loodan, et inimene, kes on kaotanud, et eurot ei jäta seda liiga palju. Ma loodan, et nad olid rikkad, läbi linna, ja purjuspäi lükatav lahtised raha oma tasku oma tee tagasi baari ATM. Loodan, kui nad avastasid, et puudu, siis vala pisaraid, kehitas õlgu selle maha ja pane oma joogid krediitkaardilt asemel.

Pärast pühi, ma annetatud eurot, et kunsti organisatsioon linnas, kus ma leidsin raha. Ma ikka tunda kindel, kuidas mugav olin, kuidas ma kulutatud raha (mis ei pruugi minu kulutada), nii et ma tahtsin teha midagi taastada mingisugune tasakaal. Ma tean, et see ei ole, kuidas maailm toimib täpselt, aga midagi altruistlik ekvivalentse hulga raha aitas leevendada oma südametunnistuse ja teeme midagi head linn, mis oli ala lõbus õhtu.

Mis see tõesti viia? Follies ja chicaneries on Theranos: odavamaid võimalusi ei teinud asju, selle asemel, kuidas paremini teha uusi. Üha nagu Theranos "juhul sellise surve üle tõhususe viia asju, mis ei ole lihtsalt liiga hea, et olla tõsi – nad on ka pakkuda piiratud sotsiaalne kasu isegi siis, kui nad olid. Sel viisil äärmuslik kapitalism nüristab meie riskeerimine vaimu – ja tulemus on maailma ilma läbimurde.

Advertisements