Jah lätlastel on oma mobiil juba aastaid.

Nüüd ongi lahja, keskmine raketi, kui ma kunagi nägin ühte. Mis sellist klanitud, võimas raketi lõpetajate kindlasti jõudma moon ja veel maad tähtede keskel.

Üsna valjusti poe sekretär teatas mulle, et minu deebetkaardiga oli vähenenud. Ta ei pakkunud nõu, mingit alternatiivi ei ole lohutust. Ta vaatas mulle otsa kannatamatult, kui ma kobamisi jaoks sõnu. Ükski tuli. Nii et ma ütlesin "okei" ja kõndis poest välja, jättes minu toidukaubad kotis on konveiermeetodil.

See on uus ameerika õuduslugu. Keskmine õppelaenu võlg suureneb igal aastal mingeid märke aeglustub.

Ma olin õnnelik. Pärast lõpetamist mu vanemad olid veel valmis tegema igakuiseid makseid, kuni sain jalad seada. Vaatamata-või ehk seetõttu,-minu vanemate toetust, võlg oli lubjastunud sisse määratlemisel parameeter minu elus. Ta alustas kolledžis, kui minust sai residendist assistent, säästes mind eurotin majutus ja toitlustus. See jätkus, kui ma valisin uuringu-välismaal programmi tüüpilist Tuftsi võimalusi minna, et kolmanda osapoole programmi, mis oli tuhandeid dollareid odavam. See kestis läbi suve, kui mu praktika pidi maksma-ükskõik mis FAFSA kirjas ütles, et mu vanemad ei olnud liiderdaja piisavalt bankroll minu tasustamata töö. Nüüd, kui olin lõpetanud, minu olukord oli erinev. Mul oli stipendiumi; Ma lihtsalt ei suutnud osta midagi selle pärast ära maksta laenud.

Väikelaenud oma eelarve provintsivalitsuse Ontario teatas plaanist korraldada põhisissetulek piloot sel aastal.

Marina Gorbis tegevdirektor, Institute for the Future

Pärast refinantseerida, me võlgu 000 eurot at protsenti intressi. Meie kuumakse vähenes 000 eurot / kuu eurotmonth vähem kui 0 eurot / kuus läheb huvi. Selle muutuse intressimäär, laenu ei pea enam olema meie prioriteet – me võiks lõpuks hingata sügavalt.

See ei olnud. Minu isa, puit-puiduhakkur müügimees töötavad komisjonitasu, oli hea aasta neljandas kvartalis. Liiga hea, et vastavalt FAFSA (Vaba taotlemine Federal Student Aid) inimest. Ta oli hinnanguliselt ta tahaks teha kusagil on 000 eurot aastas. Ta sattus 000 eurot kõrgem, sest mu ema oli sissetulek stabiilne. Tuftsi arvas, et lisasissetulekut peaks lähevad minu haridus tegemisel, mis 000 eurot ei ole enam vajalik. Minu isa ei nõustunud.

Advertisements