Me tahame võtta vastu täiesti korras laeva.

Kui rahvas oli püütud finantskriis, mis hõlmavad pangasüsteemi kaheksa aastat tagasi, see oli turujõudude arvasin, mis juhtus pankadega ja kuidas sellega toime tulla. Reguleerijad olid viimased alles.

Ema: OK, hästi odottaessani teile vastata, ma saadan esimese paari laen ilma konto väljavõtteta.

Võttes laps on imeliselt Huiskin haiskin maagiline saladus tour. Muutused tegime meie elustiili kindlasti aidanud ette valmistada lapsevanemaks (kuigi mitte midagi saab) ja kitsenduse mugavam olukord meie pojale – kuid mida ma olen õppinud ennekõike on see, et te teete kõik saab teie laps ükskõik mis. Plus, nad teile tagasi nii palju tagasi, ja et kahtlemata on täiesti hindamatu.

India on seda teinud enne, muidugi. Aga India ja isegi ei saa võrrelda majandusliku Hiiglasemale see täna on. Andmetel IMF ja Maailmapank, India Prognooside kohaselt on suuruselt kuues majandus, kuni üks koht, seitsmenda, in. See on suuruselt teine ​​arenevate turgude Hiina järel.

Meie peamine End kuu 0 näitab nüüd negatiivne saldo, mis tähendab, me "ülemakstud" laenu. Ilmselt see ei ole õige, et meil on vaja leida mingi võimalus määrata see.

MIN lihtsalt valib väikseim väärtus tingimusel sisendina

Erinevus et oleme nõus seda tegema otse kohapeal kohtades külastame: me aktsepteerime seda vägivalda ja veel parem, see kinnistab. Meie ostujõud võimaldab meil *.

Üks üleval paremal on Lexidata ja see on mehaaniline arvuti, mis võimaldas teil teha need üldised teadmised ja IQ testid. Oranž pakki lastele ja lilla neist teismelistele ja meil oli, et ma absoluutselt armastas seda. See on fikseeritud hulk küsimusi ja isegi aastate pärast mängimist ma ikka ei olnud saada kõik õigesti.

Ma jätan selle idee meiega istuda paar minutit ja lihtsalt kiiresti joosta kolm muud asjad, mis on olulised.

Advertisements