See oli ka tema esimene kokkupuude meediaga.

Ütleme, et ma olen positsioone mängida kulgeb mööda trend, igas asendis liikunud sügavamale kasum põhineb liikuda eile. See on võimu liitmine ja eksponentsiaalse mõju sellel on oma kauplemiskonto, kui neil kaupleb pikka aega ja lisades positsioone trend areneb.

Üks üleval paremal on Lexidata ja see on mehaaniline arvuti, mis võimaldas teil teha need üldised teadmised ja IQ testid. Oranž pakki lastele ja lilla neist teismelistele ja meil oli, et ma absoluutselt armastas seda. See on fikseeritud hulk küsimusi ja isegi aastate pärast mängimist ma ikka ei olnud saada kõik õigesti.

Tegelikult, kui keegi ei sure nälga, see ei ole, sest toidu puudus, see on sellepärast, et poliitiline valik, sest seal on piisavalt toitu, et minna ümber. Lõppkokkuvõttes näljahädad on tingitud valitsuse või pseudo-valitsuste otsustada, et nad peavad seda tegema. (Märkus: see punkt on valmistatud hästi Yurval Harari loengus käisin Londonis.)

Väikelaen eddy Elfenbein teab tema iga-aastase osta nimekirju kahjuks ei teinud seda ka sel aastal. Isegi omal ostuhind, ta on ainult kuni umbes 0.%. Pärast inflatsiooni, siis ta tegelikult kadunud raha.

Lisaks keegi nahata mängu -Ütle ettevõtte juht koos tagurpidi ja mingeid rahalisi negatiivsed (liigist rääkida selgelt koosolekutel) -on makstud vastavalt mõned meetrika, mis ei pruugi kajastada tervisele ettevõte; Nende (nagu me nägime peatükis x) ta võib manipuleerida, peita ohte, boonuse, siis pensionile (või minna teise firma) ja süüdistada oma õigusjärglasele vastavaid tulemusi.

Kui me püüame parandada seda valem lisatoetusekava veerus, siis lihtsalt saada puhutud kaugusel, kui me kirjutame meie makse väärtused otse.

Kui olete kindlaks selle eest J0, kopeerida ja kleepida Jthrough JTO määrata kogu tabel.

Advertisements