Lisaks jagati suur hulk eripreemiad.

See, kuidas me tahame mõtestada maailma meie ümber on tihti pistmist põhjuslikkus. Küsimus Palume mis põhjustas "midagi" juhtuma. On muutuja "seda," mis juhtus, et nüüd saab seletada. In teaduslik uuring selle muutuja peetakse sõltuvaks. Sõltumatu muutuja või muutujad, mis põhjustavad see on siis otsitakse. See on ka kui-siis mudel juhtimine. Organisatsioonides, tuttav seletus edu on, et konkreetne juht või konkreetse kultuuri põhjustas. Aga teadlased üha juhtides tähelepanu asjaolule, et see seisukoht suhte põhjuse ja tagajärje on liiga lihtsustav ja viib piiratud või isegi vigane arusaam, mis tegelikult toimub.

Lubage mul tutvustada analoogia siin, mis aitab illustreerida, et see on puhtalt sotsiaalse dünaamika ja osaliselt seletab Bitcoin on endiselt suurim turukapitali cryptocurrency olemasolu.

Kahjuks vastus on, et ei ole olemas sellist asja. Controlling väärtus münt ei teinud läbi mingi maagiline programmeerimine. Valida saab ainult kontrolli väärtus münt (põhimõte, kui saad kontrollida, kui palju inimesed tahavad seda. Sul võib olla stabiilne väärtus, kui väljendada, et väärtus teises münt (põhimõte ja (jällegi põhimõtteliselt pakkuma, et teised mündi või selle ekvivalent vastutasuks oma stablecoin. Muidu on midagi, mis on null väärtust (põhimõte.

Sain stardis veebilehed nagu inimest tunnis ja Upwork. Muidugi, neil on palju halvasti tasustatud töökohad olemas, kuid uskuge mind, kui ütlen, et see on väärt sisselogimisel päev vabakutseliste tööd teateid kõigist kolmest. Miks? Kuna suur töökohti ei tulnud välja, ja sa tahad olla esimene, kes saab nende kohta. Plus, paljud kliendid kes Hakkasin eest £ tund on ikka minuga täna, kuid palju rohkem. Ja meil kõigil on alustada kusagil, eks?

Laenud tagatiseta vaatame kõigepealt saada mõned faktid sirgeks rääkida abielu ja krediiti.

Inimestele meeldib kaltsud-to-rikkusi lugu. Me kummardame kolledži väljalangemist nagu Bill Gates, Steve Jobs ja Oprah Winfrey. Me armastame, kuidas nad riskisid see kõik ja teha see suur. Aga kas see tõesti kuidas asjad juhtunud?

Kaks aastat tagasi lubasin kunagi kandma lips uuesti. Olin kunagi teha midagi, mida ma ei taha jaoks, sest ma ei usu.

Stockholmis peetakse üheks kõige ilusamaid linnu Euroopas. Oma kaunis loodus, neliteist saartel ja Skandinaavia kultuuri, Rootsi pealinn on midagi pakkuda kõigile. Nädalavahetusel Stockholmis peab tegema, vaatamata kõrgele õlle hinnaga!

Advertisements