See on absoluutselt vale kujutelm! vastupidi.

Vastupidavuse võime isik, kogukond või süsteemi areneda vaatamata ebaõnne. See ei ole lihtsalt võime säilitada teatud omadusi läbi löögid, kuid positiivselt kohaneda muutusi. See on oskus, mis osutus homo sapiens alates "loomad ei ole oluline" ümber, kes valitsevad maailma. Säästvad edu nõuab edeneb inimeste vastupanuvõime.

Marsden ütleb psühholoogid on mõned teooriad selle kohta, miks see juhtub. Üks on see, et see võiks olla aju viis kaitsta meid meie endi ego. "Põhimõtteliselt, see hoiab meid mõtlema, liiga kõrgelt ise," Marsden kirjutab. "See on tore, et on märke teistelt, kuid see on ka oluline, et me ei sõltu see liiga palju, et teha kindlaks oma eneseväärikuse."

See on tõsi, kuid see on vaid üks osa kogu loost. Turud tõhusalt eraldama vahendeid, sest pakkumine ja nõudlus. Kasum stiimul ja vaba tööjõu on nii pakkumise poolel. Vaadates ainult need osad, ignoreerib klientidele.

Jäädvustamine seda põhimõtet meditsiinieetika seaduseks, Ronald Reagan allkirjastas erakorralisele arstiabile ja aktiivsete tööturumeetmete seadus, mis nõuab haiglates ravida avarii patsientidele sõltumata maksevõimest.

See tähendab, et saate uuendada oma eelistada Reserve või alandada seda vabadust tarbimislaen.

Saksamaa pealinn on linn täis mitmekesisust. Ühel pool on tuntud oma erinevaid kultuurilisi vaatamisväärsusi, kuid teisel pool kuulus oma trendiness, elustiili ja muusika. See sort teeb Berliini üks põhiprobleeme Euroopas.

See tsentraliseerimine on oluline samuti sooritatav kui üle% kõigist krediidi teenust otsuseid personaalpanganduse saab andmeid sõidetakse tõhusam, parem ja tasuvam viis.

Advertisements