Doominoefektina läheb elu käima.

– Elu langenud olukorrast alati läheb hullemaks, mitte kunagi paremaks. Fallen riigid on alati võitlevad – ei looda, hoone, parandades, suurendades investeerimine. Sest nad on paranoiline, ohustatud näitlejad, võimetu tõeliselt seotud teiste ühiskondade võrdsetel tingimustel, peavad nad võitlema. Nii nad võitlevad pehmed ja kõvad sõjad … igavesti. Vastu kõigile ja igaühele.

Miski pole enam oluline ettevõtte kui tema aktsia hind. Ja nagu te võite ette kujutada, peadirektoriga GE, Verizon ja Disney on rääkinud, sageli ägedalt vastu ideele, et neid alusetult kasu poliitika ja kaubanduslepingud kaalutud nende kasuks. Nad väidavad tihti, selle asemel, et ettevõtte Ameerikas on ebaõiglaselt suunatud, et nad tuleks vaadelda kui päästjaid ja kinnitavad, et ettevõtted on inimesed ka!

Aga me peame meeles, et Xi ei ole vaja placating majanduslikult võõrandatud, nagu Trump on, ja kui teised maailma liidrid on. Xi on tasuta uurida poliitikat, mis kõige paremini sobivad Hiinas, kui mitte Hiina. Trump on olukord teistsugune. Tõstmine riigi rikkuse kuid seda tehes kaudu masinad globaliseerunud kapitalismi ei ole võitnud strateegia president, kelle lubadus rooste vöö taastumine äärmiselt lisatud tasakaalustades nihestused põhjustatud vabakaubanduse poliitikat.

Tee säästa lihtne ja automaatne.

Kuna nad sulatada ära, ja nende limane välismaalane närida märgid hakkavad kaduma oma hinged, sa mõistad, sul on veel probleem tagatiseta väikelaen. Murdunud uks ei reageeri RayGun.

Ameeriklased kollektiivselt miljonit haiglaskäigud igal aastal. Seitse protsenti neist lõpuks on ööbimiste. See on päris raske sõeluda välja põhiline kättetoimetamiskulusid haiglaravi (sh statsionaarset ja ambulatoorset uuringud), et meie arvutused hakkame koos kogusumma USA haiglad arve patsienti aastas haigla värk: eurotbillion.

Kui me eeldame, et ameeriklased vajavad pikaajalist ravi (see oleks miljonini, mis on rohkem kui praegune miljonit, kuid teeme seda lisada mõned padi meie arvutamine), ja me otsustasime panna poole hospiitsi ja uuendada hooldekodu eelarve% tingimuste parandamiseks, see maksaks umbes 0 eurot miljardit.

Tõde on, et see ei ole midagi, mida me võiks rakendada üleöö. See oleks suur projekt.

Advertisements