Kärped tulevad, jah, kindlasti, lisas ta.

See ei ole üheselt American nähtus; see on globaalne trend kõigis majanduse sarnane meie.

Sellest ajast peale on huvi U-kurv on kasvanud credit24. Selle mõju õnn on märkimisväärne – ligi poole vähem, st madalseisu keskeas eakatele maksimumi, et töötus. Ilmneb kogu maailmas. David Blanchflower, majandusteaduste professor Dartmouth College, ja hr Oswald vaatas arvud riikides. Madalseisu varieerub riikide vahel – ukrainlased, ülaosas vahemikus, on nende kõige õnnetu juures ja Šveitsi, allosas on – kuid enamikus riikides on inimesed oma unhappiest oma s ja varajase s. Ülemaailmne keskmine.

Noh, ma näitasin teile enne kaardi muutusi riigi elanikkonna Vintage versus Vintage. Allpool on sama kaart, kuid selle Vintage versus Vintage eeldades rahvusvaheline ränne oli samaks; see tähendab, et ainult muutub, mis põhinevad erinevatel sündide ja surmade.

Muutuvad tarbimisharjumused mängivad suurt rolli FINTECH lugu. Google uurimuslik nüüd tuttav rituaal eelneva ostude võrgus või välja. Targem ettevõtted teevad tänu sellele tegelikkusele, täites ootus lihtne juurdepääs teabele loodud internetis – ja FINTECH eriti leiab oma raison d'être selle nõudmise täitmise eest läbipaistvamaks finantsteenuseid.

Advertisements