Majandusliku olukorra paranedes on hakatud

Lause s 0 eurotM võlakirja balloon üle eurot, sest see võtab aastaid, et maksta ära võla ja intresside kiiresti Kestab nagu ta on teinud teiste võlakirju. Ma usun, et see ei ole väärt mõned tänavad enam bussi ja jalgrattaga liikluses. See kindlasti ei ole väärt loobumist rajad, mida seni autodele loodab rohkem inimesi jalgrattaga tööle.

Sõltuvalt teie puhul, kas see on vaidlustatud või mitte, siis on iga kuu arveid põhineb advokaat püüdlusi. Mine maksab eurotper tunnis. Kuulsin teiste maksavad ülespoole 0 eurot tunnis. Minu kokku juhul kestis üheksa kuud. Mõned igakuised arved minu jaoks olid 0 0 eurot0; teised olid 0 eurot. Kõik on tasulised: e-kirju, kõnede, teadus, paberimajandust, postmargid, ja kulud sõltuvad vajadusi oma keel. Kui teil on vaja vaeva – kohtumised, läbirääkimised, Kohtutoimikutes, kuulamisi sadestustasemena ekspertide tunnistusi – maksaks palju. Mul oli vaja kõik eespool kohati ja et liita.

Märkus: viimaste numbrite linna Austin kodulehel ja Texase osariigi peakontrolör kodulehel on pärit.

Kuu aega hiljem hakkasin konfiskeerida deebet- ja krediitkaartide minu abikaasa, sest ta ei suutnud lõpetada shopping – neid kõiki. Uus kaardid tundub. Ma neid koguma, maksta neile välja ja panna neid purustaja. Ta peitis oma saak, valetas mulle näkku temast shopping ja saada rohkem krediiti. Neli kuud varem, mu naine võttis ta pärast ise kulutada 000 eurot esimesel nädalal novembril – summa, et rohkem kui kolm korda, mida me veetnud jõule, kunagi, nii peredele ja iseennast. Muutsin sülearvuti login hoida teda kasutada krediitkaarti info salvestatakse erinevatel veebilehtedel. Ta oli koduarestis.

Nii et ma sain karm. Mul õnnestus saada mõned suured tükid ära tasunud – isikliku laenu ning arvelduskrediidi sain aastat tagasi olid pühkida läbi määramiseks. Siis pärandi makstud kõike muud välja, kaasa arvatud minu õppelaenu.

Ma kaasallkirjastatava on osa mu naise õiguse kooli laenu ja mõistis hiljem oli minu krediidi ajalugu ohus, kui ta / me peaks vaikimisi. Olin nüüd vastutavad otsuste eest ta tegi (Law School, programmi maksumus jne). Need laenud olid tige muutuva intressimääraga riigi laene, mida ei saa koondada, nii et me makstakse need välja esimese, kuid enamasti minu palk.

Minu terrass, pärast imestades pimedas, ma näen, tuled hakanud minema jälle.

Laenud hoidke oma vara eraldi pealkirjaga (auto, kinnisvara, krediitkaardid jne).

Kohtumine perekonnaõiguse advokaat on enamasti maksa teile konsultatsiooni tasu – mõnikord korter, mõnikord põhineb tunnitasu. Minu oma oli 0 eurot umbes minuti jooksul. See on nagu kahesuunaline intervjuu. Sa saad mõõta siirus advokaadi, kas sa usaldad nad lähevad nahkhiir teile, kas neil on kogemusi ja oskusi teie puhul. Kui sa leiad kellegi soovite edasi liikuda, nad vajavad honorar. See on kõige sagedamini tagastamatu rahasumma, "palkab" neid ja saab neid alustada oma keel. Minu advokaadi honorar oli 0 eurot. Ma arvan, et see on avatud mõned läbirääkimised, kuid need on standard tasud ja tariifid. Minu kogemus advokaadid (va asjaolu, olin abielus perre neist) maksis 0 eurot teha naeruväärne kiiruseületamise pilet ära minna, nii jah, see oli suur kleebis šokk. Honorar harva hõlmab kogu tööd vaeva, ja minu kestis paar kuud. Küsi palju küsimusi tüüpilise protsessiga, tunni kulud, igakuised kulud, kokku kulusid.

Advertisements