Uusarendus Männikul

(Tõmmake Ameerika Ühendriigid alates Trans-Pacific Partnership.

Komplitseeritud suhete vahel mustad ja peavoolu pankades USA pärineb siis, kui Luik on Hoiupanga ja Trust asutati anda endine orjad, mille majanduslik institutsioon ja tõsta neid keskklassi staatus. Pärast seda ei suutnud sama aasta tõttu halb juhtimine, pettused ja muud majanduslikud tegurid, rohkem kui 000 mustad olid äkki jäänud ilma eurotmillion.

Viimastel aastatel on keskpangad lükatud võtta koormust puudumisega tegelemine kasvu. Õli lisamine mootorile muudab selle töö parem kui see on kinni jäänud, kuid see ei asenda puudumine kütust. Seega, kui erakordne rahapoliitika on aidanud neelavad võlakoormus ületaks ise ei saa toota kasvu. Puudujääk kulutusi, mis omakorda ajutiselt lisab kütust – kuid ei suurenda mootori kiirust.

Sa võid päästa, enne tagasimaksmisega oma võlad, kui te plaanite umbes pensionisäästude, eriti kui teie tööandja panus sobib teile.

Algselt avaldatud minu igapäevane uudiskiri

Tagurpidi compatibilitySW vastuvõtmist käivitatakse pärast% plokid üle kahe nädala jooksul teatanud oma kavatsusest minna uutele eeskirjadele kiirlaen. See pehme kahvel, kui see on aktiveeritud, saab tahapoole ühilduvad mitte-täiendatud sõlmed. Kasutajad, kes soovivad ära kasutada funktsioone SW, saavad seda teha oma vabal ajal, ja ei ole ohtu, et tühistati mitte-SW tehinguid. Lisaks SW paneb aluse ümberehitamise Bitcoin skripti keelt, sillutades teed Schnorr allkirjad, samuti merkelized abstraktne süntaks puud (MAST), mis mõlemad on põnev ja oodatud arengust.

Advertisements