Kõige selle otsas on veel ka

Vastavalt Jan Hatzius, peatoimetaja USA majandusteadlane Goldman Sachs: “tugevus (kasumit) on otseselt seotud nõrkuse tunnipalk, mis kasvavad jätkuvalt ainult sümboolne tempos. Nõrkus palgad ja sellest tulenev tugevus kasumit räägivad märke, et USA tööturu ei ole veel kaugeltki täielik tööhõive. ”

Meile, kui meil oli üks kuu üür hädaolukorras kokkuhoidu, “nullimist out” tähendab kasutades meie ekstra raha, et maksta ära võlg või alustada säästmine tulemas eesmärke. See esimene kuu oli meil eurotleft üle. Me kasutasime seda raha, et alustada meie avarii kokkuhoidu. Me tegime sama järgmise kahe kuu jooksul.

Ah, müüa Tacos. Või töötada ükskõik millises valdkonnas, kus hind ühe maksab kauba või teenuse nõustub konsensuse prognoos selle väärtust.

Teadmatus on osa õppelaenu laenuvõtjad on oma aeg, mil rahvas ühiselt võlgu rohkem kui eurottrillion aastal õppelaenu võla. Paljude lõpetajate tulevad koolist välja töötud või vaeghõivatute-, need, kellel raske aeg maksab oma võla. See toob kaasa Millennials edasilükkamise ostes kodudes, osta auto ja abiellub. Kuigi refinantseerida ei ole Püha Graal, see võib aidata laenuvõtjaid vähendada oma igakuised maksed.

Igaüks püüab neid saavutusi tänapäeval tarbimislaenud. Ja mõte veeta aastakümneid oma elust töötades asju, mida peetakse praegu “standard” tänapäeva ootusi enam inspireerib mind tööle (as) raske.

Üldine õppetund õppisin oma aasta Review otsuseid raha käivitusskriptis on kõike tasakaalu hea investeeringu. Ja õige tasakaalu kõigis neis valdkondades on karm! Püüan endale pidevalt meelde tuletada nende lugu järgmise aasta jooksul, kuid kahtlemata ma ikka leian ennast teatava kahetsusega halva kulutuste tegemisel. See on ok. Õppimine on suur osa sellest, mis on startup ettevõtja on kõike. Niikaua kui ma kasutan arukalt, teen uuringud, kuulata oma soolestiku ja rääkida minu võrku, ma olen päris kindel, et ma ei saa vähendada mis tahes otsuse, mis võib olla hävitav.

See on täpselt mudeli GoFundMe, et YouCaring ja Patreon. Inimene vajab seab eesmärgiks, rekvisiidid, miks nad peavad raha ja kodulehel teeb tööd lastes meile teada, kui nad on saavutanud ütles eesmärk. Tagasisidekontuuris on oluline, sest vastasel juhul isegi rohkem küsimusi kehtivuse taotluse tõstetakse. Ja need küsimused on täiesti mõistetav, arvestades, et mõned inimesed on “üle saanud” kohta, aga peame arvestama ka, kellele anname. Kas me peaks annetades eurot eurot või 0 eurot, kui me ei usalda, kellele anname? Ja kui me ei ole valmis andma eurot- kui meil on vahendeid – oma sõbrale või pereliikmele vaja, on nad tõesti keegi, kes peaks olema meie ringi?

Märkus: Need vahendid ei leitud vaba tarkvara, näiteks vahendaja tarkvara. Nad on vaesed funktsionaalsust. Vaata eemal “tasuta” ja investeerida targalt. Osaleda mul vestlus teada, mida ma kasutan. Kontaktandmed leiate allpool.

Advertisements