Suure jalaruumiga kaasneb ka suur vastutus

"Kui uuringu küsiti reaalses maailmas näiteks vahel valida eurot püksid tehtud mõnes teises riigis või eurot paari valmistatud Ameerika Ühendriikides – üks jaemüüja müüb kaks sellist paari tehtud samast kangast ja disain – protsenti öelda, et nad saaksid osta odavam paar. Ainult protsenti oleks poni kallim Ameerika valmistatud üks. Inimesed kõrgem teenida kodumajapidamiste teenivad rohkem kui 0 000 eurot aastas ei ole vähem tõenäoline kui madalama sissetulekuga ameeriklased ütlevad, et nad tahaks minna madalama hinnaga. "

Seekord üks neist küsis, kas ma võiks õpetada raha juhtimine näpunäiteid Algaja bloggers. "Me ei tea midagi raha blogijate," ütles ta.

Kiirlaenud aga ma olin ikka uppumist võla. Ma elasin koos nelja inimest viiest-toaline korter missiooni Hill naabruses Boston, pöörates eurota kuu üür. Ma alustasin tööd baaris reedel ööd teha mõned ekstra raha ja vältida lähe ja kulutusi. Aga mul oli ainult 0 eurot kuus taskuraha pärast üüri ja minu minimaalne laenumakse (0 eurot kuus). Kui ma oli raha üle jäänud, ma viska oma laenu. Aga ma tundsin paanikas, seob oma võla.

(Nimeta raskemaid ja targem kaubandusläbirääkijate.

Ironcially, et precariat eelkõige liigub tänapäeva elatusvahendeid hoolekandesüsteemi suunas tingimusteta põhisissetulek stimuleeriks võtta madalapalgalised töökohad. Oleks ületada kurikuulsa vaesuse lõksu, kusjuures need sõltuvad riiklikest toetustest nägu marginaalne "maks" määrad% või rohkem võttes madala palgaga töö. Teenistuja oleks tänavatele, kui nad olid vastamisi selline karistuspoliitika maksustamist.

Nii et see artikkel on selline: Et julgustada kõiki, kes on regulaarne kirjanik Medium panna PayPal või sarnast nuppu. Ei, lootes, et raha kunagi asendada oma regulaarset sissetulekut, kuid lootuses, et seda tehes võib esineda vähem stigma paludes raha oma kunsti.

Advertisements