Islandi vaalaäri

Siit pulli perspektiivis piigid läbi ja crash algab. Inimesed, kes ostsid kõrgusel kirglikkus hakkavad kaotama raha ja müüa, et vältida edasist kahju. Need inimesed on tavaliselt lühiajaline spekulantide üldiselt huvitu tehnoloogia ja otsin vaid teha kiire kasum fiat. Nad on tavaliselt nimetatakse "nõrk käsi", sest nad korda (müüa) on esimene märk vaeva; tavaliselt raha kaotada tehingu kohta. Lennuõnnetuse on protsess turu raputamise välja kõik nõrgad käed. Lennuõnnetuse lõpeb, kui keegi koos Bitcoin on valmis müüma seda, need on tavaliselt pikaajaline omanike ja koguarvust (ja kombineeritud väärt) neist kasvab peale igat pulli perspektiivis.

Laen ilma palgatõendita täna, ainult% mitte-kolledži haritud meestest osalevad tööjõus. See vähenemine% ajas. See erinevus on veelgi suurem afroameerika meestel.

Me peame tõesti arvestama, kui me anname oma töö ära tasuta, ja kui me pahaks, kellele me anname selle. Kui jah, siis võibolla on aeg alustada laadimist meie tööjõu või nõudes, et midagi on võrdne või suurem väärtus vahetatakse.

See ei tähenda muidugi, et kõik need asjad oleks alati raha raiskamine. Beta kokkuleppeid ja ndas kindlasti ei ole aeg ja koht, näiteks teha turundusmaterjalide. Aga häid otsuseid selle kohta, mida kulutada piiratud startup raha ja saada tasakaalu investeeringuid tagasi võib olla keeruline.

On ebavõrdsust ja ebavõrdsus.

Advertisements