Oktoobris kasvu poolest Vene turg

Kokkuhoidlikkus on “tarkade kivi”. Me ei saa kärpida kulutusi, mida ülespoole% vabastada tohutul hulgal ressursse kujul raha ja aega. Seejärel saab seda raha ja aega ja reinvesteerida see et tõeliselt olulised asjad.

Seal oli üleminek juhuslik tööjõuga enam füüsilisest isikust põllumajandus ja äritegevuse, vähem stressi juhitud rände välja piirkonnas.

Need vähesed sõnad vaidlustada mõned põhilisi uskumusi, eeldused maetud laisk majanduskasvu strateegiaid. Strateegiad, mis peaaegu täielikult keskenduda suurt kasvu alustavad ettevõtted, ruumid suure kasvupotentsiaaliga alustavad ettevõtted, subsideerimine suuremahuliste kinnisvara ja hoonete vananenud oskusi tehased.

Kaasav majanduskasv ei saa tarnitud ümberjaotamine kasu üksi – see nõuab demokratiseerimise innovatsiooni ja luua hajutatud tingimused kõigile ühiskonna uuendusi ja panustada tulevikus.

Ja muidugi, ma arvan, et enamik vahendeid UBI peaks tulema, mida me juba teeme. Vabane põhiosa programmid võimaluse täielikult, kus ei ole võimalik, osaliselt. Vabane põhiosa maksusoodustused, mahaarvamisi, tasud ja toetused liiga. Programmid nagu kodus hüpoteegi maha saada rikkad palju rohkem kui kõik teisedki. Asendada see UBI toimimise üheks universaalne täielikult tagastata maksusoodustust asemel multimiljonär saada 000 eurot oma mõisas, samal ajal kui klient saab midagi.

Tarbimislaenud keskmine ameeriklane töötab 00 tundi aastas. Lõika töö tundi%, ja see on ekstra 00 tundi aastas.

Eeldades, et avalikkusel on fikseeritud või kasvav nõudlus kasutades rahaülekande süsteeme, millest Bitcoin on ainult ühte tüüpi, siis lõpptulemus piiramise saadaval pakkumise Bitcoin tehinguid on see, et üha rohkem rõhku pannakse unrationed kaupadega. Kas need unrationed kaup on traditsiooniline makseviisid või altcoins, lõpptulemus ilm katastroof Bitcoin.

Advertisements