The feeling when this

Maksame minimaalse laenu iga kuu nüüd. Mul on see auto-debiteeritakse minu pangakonto ja kontrollida tasakaalu kord kuus kinnitada see läks läbi. Me mõlemad algavad lõdvestuda ja mõelda kõik asjad, mida me ei näe, kus nii suur, karvane troll laenu blokeerib meie tee.

Kiirlaenud juLIAN Wyllie | PEATOIMETAJA

Joonisel kinnitati hiljuti hiljuti McKinsey & Company, kes viitab sellele, et osa töökohtadest täna saab automatiseerida, kasutades kordades tehnoloogiaid nagu masin õppe, tehisintellekti, robootika ja trükkimine.

Mõned võivad öelda, mul on Stockholmi sündroom. See, kui ma ainult lase ennast tiir üle pala arvesse Charmini kapuuts, ma aru, seal oli täiesti uus maailm avatud mulle üks puuvillane pehmuse ja multikas karud, mis sunnivad sind Tuijottaa nende tagatükid.

Kui seal on mõnel muul viisil soovite anda, et minuga samal e-posti aadressi.

Oodatud mõju tehnoloogiline töötus on väga erinevad.

Kahe see hüppas Austraalia ja läks loodusesse. Mul polnud aimugi, Australian naised armastavad kaarte nii palju! Ma tunnen, et julgustada, põnevil, alandas ning pumbatakse Mis tulema.

Advertisements