Janusz Lewandowski, Poola

Joseph Sanberg õppetool, Golden State Opportunity

Serkan Piantino asutaja ja tegevjuht, Top Networks

Laen hakkad koguda nii raha, mida aitas, et eurota päev ja aasta tagasi. Siis need toetused ja naaseb, pluss teine ​​aasta osamaksu, teenida teise. Ja nii edasi ja nii neljas. See ei ole täpne juhul aasta ja aasta, sest aktsiaturg on SUPER ettearvamatu lühiajaliselt. Aga pikemas perspektiivis, siis võib eeldada, korralik tulu.

Lõpus uuringu liikmeks Olin sügavalt kurb lasta minna modernne vaikne ja ohutuse kogesin jõusaalis. Ma teadsin, et see ei ole mõtet ette murdis aspirandina liituda selle fancy jõusaal, kuid pärast nädalast püüab teisi kohti, midagi võrrelda-ja nii tegin kohtumine liikmeks nõunik allkirjastatud eespool paberisse ja väljus koos Equinox veepudeli, tee särk ja lehtedeta tasuta fitness hindamine ja üks-ühele pilates. Ma maksin kaugemale oma vahenditega sinna kuuluda, kuid õpetades on ööd ja nädalavahetustel ja ratsutamine minu bike võtmise asemel metroos ja kabiinid, tegin seda tööd ja jätkas higi see välja New Yorgi eliit: ettevõtte advokaadid, PR inimest väljamõeldud ettevõtteid, voolitud Lululemoni rüütatud jooga emadele ja Alec Baldwin, keda ma tihti nägin ilmselgelt väsimusest jalgu järel jooksulint higi-ligunenud T-särgid.

Advertisements