Hapnikumask pähe

Vestlus pangandus on kena töölaual, kuid see on veelgi tõhusam mobiil – kirjuta paar sõna ja ta on teinud, nagu SMS. Või saab rääkida BankBot (speechext). Autentimine võib pakkuda sõrmejäljeanduri. Võite saada olulist teateid tõukemärguandena telefoni või nutiseadme ja kohe tegutsema (või jätta). Võite isegi saada soodustust oma ravikindlustuse põhineb füüsilise aktiivsuse andmeid oma fitness bänd või Apple Watch.

Bank of Internet USA ei ole kõrgeima hoiuarve ja CD saagi, pangakonto võib potentsiaalselt teenida kuni protsenti APY. Muud kontrollida raamatupidamise perks hulka ei tasu, serveri kontrolli tagatisraha, raha tagasi ostu auhindu ja / telefoni tugi.

Loomulikult on kõige lihtsam stsenaarium (sarnane saates raha kaudu SquareCash või SnapCash), kuid peaaegu iga operatsiooni saab teostada nii. Kirjutamise adressaadi nimi näitab, viimaste tehingute temaga kontolt ajalugu ja võimalus uue makse. Kirjutamise "USD" näitab teile valuutakursi. Kui vajad abi tüüp "abi". Kui teil on vaja pöörduda inimese töötajad pangas tüüp "inimese" ja saate vestelda reaalne inimene klienditeeninduse asemel bot. Või tüüp "uksehoidja", kui oled privaatpanganduse klient.

Circle uhke lihtsalt ei tasu app, kuid platvorm, mis on muutu maailmamajanduses. Kasutades tehnoloogiat nagu blockchain saab liigutada raha või keegi maailmas lihtsalt, turvaliselt ja tasuta. Kui lihtne? Võite snap pilt oma deebetkaardiga maksta sõbrale tagasi koheselt. Võite isegi isikupärastada raha sõnumid kasutades GIF või emotikone.

Laenud ilma tagatiseta väljundid, kingitused ja muud mittevajalikud kulutused: põhitõdesid nendega on seada piir. Ajal, mil me oleme tihedalt koos eelarve peame leidma väärtust meetmetele, mis ei tekita palju kulul; kokk pere, jagades mängud, kõndides avalikus ruumis on võimalused, mis ei tekita palju kulusid. Mis kingitused, saame vähendada veedame üksikasjadest või tegevusi edasi anda oma armastust, millel on rohkem emotsionaalne kui majanduslik väärtus.

Luues edukas ökosüsteemide pangad ja kolmandad isikud võivad nii võita. Ja loodame, et kliendid ka.

Muidugi jutukas liidesed nagu BankBot saab kasutada mitte ainult panganduses, vaid ka kindlustuse, online-kaubanduse, reisimise, tervishoid ja paljudes teistes tööstusharudes.

Aitäh! Kui teile meeldis loed seda, siis tabas ♡ ja jagada! 🙂

Internetti on üldiselt õudusunenägu, sest pank veebilehed näivad on kujundanud sadistlik insenerid, kes tahavad teid karistada tööd nad vihkavad. Disain on kõike muud kui sujuv. On raske leida teavet, mida vajate. On tonni paroole. Või veel parem, nad on andnud teile spetsiaalse seadme genereerida Turvanumbri nagu HSBC Secure Key. Kui sa kaotad, siis ei saa minna online. Õnn, kui teil on vaja osta uus!

Atom on Suurbritannia esimene pank ehitatud ainult mobiiltelefoni kasutajatele. Mis tegelikult ahvatlev Atom on see, et kliendid on andnud oma isikliku brändi, nagu oleks võimalik nimetada oma panga, on oma logo ja võimalus valida värvipaleti app.

Advertisements