Kannatust pidi varuma ka alkoholi juues

Kui piisavalt inimesi ei suuda teha makseid, kogu süsteem seiskub välja ja kollaps. On ainult võimalik oma tegevust jätkata nii kaua, kui majanduslik tootlikkus kõik, kes on laenu ka kasvab plahvatuslikult.

Me ekstrapoleerida, et 000 eurot toetuse neli aastat ja arvasin seal oleks 000 eurot vähendamine umbes 0 000 eurot haridus laenud tagatiseta. Ema ja isa ütles, et nad aitaksid mida nad võiksid – mis tuli 000 eurot aastate jooksul – ja pärast toetuse, tööpraktikale paychecks ja baar mitzvah fondi arvutasime, et ma lõpuks ümber 000 eurot laenuna. See, tänapäeva kulude-tulude matemaatiline kõrgharidus, arvati olevat juhitavaks. Juhitav, kuid siiski üle keskmise. Keskmine laenu võla lõpetas klassi on umbes 000 eurot ja 0IT alased oli ühe uuringu kohaselt kusagil 000 eurot ja 000 eurot.

Olin vaid veidi üle kahe aasta eemaldatud kohaldades alguses otsus, sest ma kartsin saada tagasi. Valisin passiivne oht.

Precariat saab jagada veel kolme gruppi – Atavists, kes otsivad tagasi kadunud minevikku; Nostalgics, kes otsivad meeleheitlikult kingituseks, kodu; ja Progressives, kes otsivad kadunud tulevikus. Viimane koosneb valdavalt need, kes lähevad läbi ülikooli ainult tekkima suured võlad ja vähe lootust karjääri või isikliku arengu.

• Kaardil saab isikliku nime töötaja

Kasvav-up 's-Ameerikas, Mina, nagu paljud teised lapsed said mõned heatahtlikud nõu oma vanematele, et oluline on tasakaalustatud tshekiraamatut, pöörates oma arveid õigeaegselt ja vältides võlga. Kuigi nende lugu tuli hunnik ekstra pagasi kaasa idee, et krediitkaardid on evil- panna siin maa peal orjastada meile võlgu ülejäänud meie loomulik elu. Või on idee, et eurotk + in õppelaenu võla era kunsti kolledžis ei olnud suur asi, sest aste saad kõik, kuid tagab Teile hästitasustatud karjäär. Ajal, minu aastane ise tundis seda nõu ei tundnud korral ja ka siis, kui olin kuulnud, see oli enamasti vananenud ajal ma tõesti vaja seda. Aastaid hiljem ma jõudsin, minu oma, lühike vahendite ja lühikese teadmiste mul on vaja säilitada eelarve minu sajandi elu.

Me näeme seda täna Bitcoin, kui teatud tehingute süüdistatakse "rämpsposti" või ärakasutamise piiratud blokeerida ruumi kaup. Nevermind, et need nn rämpsposti tehingute maksta õiglast turule määr, mis tuleb lisada, või et need tehingud on slapped rämpsposti epiteet mingil muul põhjusel kui nende sagedus või nende suurusest.

Püüdlik lugeja märkab, et Karpathy kasutatakse tähemärke tema sisendid, ei embeddings (tehniliselt ühe kuuma kodeerimine tähemärki). Aga Lars EIDNES tegelikult kasutatud sõna embeddings kui ta kirjutas automaatsel loomisel Clickbait korduva Neural Network

Advertisements