Ära iial ütle iial

Konrad Kording professor, kehalise ja taastusravi, Northwestern University

Ma olen kinnisideeks minu rahanduse nüüd. Tõenäoliselt liiga kinnisideeks. Ma tean, mida enamus minu jäägid on igal ajahetkel. Mul on arve tabeli, mis aitab mul liikuda oma rahavoogude kogu kuu, et ma saaks ühekordsed maksed ja säästa suur kulu, kui nad mõõn ja voolu aastaringselt. Ma olen selle peale.

Butler puhul, üheksa õpilased taotlenud rahalist abi, kuid ainult protsenti nägi kõik oma vajadused täidetud laen ilma palgatõendita.

Ma hiljuti väljuda eurot kuus utilitaarne jõusaal ma käinud neli aastat liituda luksus võimla 0 eurot kuus. Kas ma saan tõsta? Arendada vigastuse või tervise probleem, mis õigustaks kulud? Võta eriline asi või edendamine? Ei, kõik loeb. Seletan.

Nad tähistavad midagi, et küsimusi teile. Midagi suurt. Ja ma ei saa oodata, et näha, mida Te kõik nendega teha.

Advertisements