Külalistemaju leidub Gruusias iga pool

Ettevõtte teadet tekib võimalus "teiste osapoolte" jätkab õigusabi.

Paar aastat tagasi oli mul võimalus liikuda välismaal Šveits tööd. Nagu Prantsuse kodanik ja on huvitatud, et uurida maailma, minu otsus tehti üsna kergesti. Lubadus uue karjääri maailmatasemel fondüü ja uus algus venima teises otsas. Pärast saabumist ja elama, avasin Šveitsi pank arvestus- mis tahes Expat teeb, vaid igapäevase kasutamisega. Kuid nagu ma elasin Prantsuse piiril, olin ikka kasutada euro ja Šveitsi frangi samal ajal, kasutades sama konto.

Miks NLP on oluline Stock ennustus

Kiirlaen sest mäng, mis oli umbes minut sisu, kasutades selleks valest viis eelarve. Nagu ma mainisin, siis ei tohi eelarvet oma mängu niimoodi. See meetod on raskem hallata ja jälgida, kui mängu arengu tsüklit võib olla väga ettearvamatu tunni- tasandil. See võib võtta kuu midagi teha, kuid kui palju tunde, et kuul? Thats raskem öelda. Sa ei tohiks vaadata mängu eelarvete niimoodi. Midagi muud arvata; kuigi töövõtja muutub eurot / tunnis, nad tõesti ainult saada kõige rohkem / h, sest USA füüsilisest isikust vabakutseliste maksud on vähemalt% oma sissetulekust. Ärge kunagi vaadata mängu areng eelarvete niimoodi. Kunagi.

Ma ei tea, mida krediidi skoor oli kuni ma olin. Mul ei olnud raamistuse, kuidas majandus töötas, ei tea, kuidas inimesed tegelikult teenis rohkem kui miinimumpalk, kuidas nad hoidsid raha, kui nad selle ära teeninud, või kuidas õigesti maksta tagasi, kui ma laenanud selle. Ma ei rääkinud, kuidas hüpoteegi töötab, mida tähendab olla pankrotis, vahe ostu ja liisimise … midagi. Ma olin abitu.

Ma näen seda kui viis aidata ennast läbi mõistmise ja teiste aitamine.

Advertisements