Laenuperiood sõltub sinu igakuistest maksetest

Kui olete jälginud mööda, september on kahtlemata olnud üks kõige juttu kuuga nii kaugele, juunist hilisemate sai boot muidugi nii majandusele.

Ja see on aeg, mida nad kuulutavad, et arbiteride Ameerika rahapoliitika tõsta hindu Ameerikas! Just nagu American töötajate nõuavad nüüd 15 eurot flipping burgerid ja võttes tellimuse, Ameerika majandusteadlased nõuavad nüüd 75 baaspunkti võrra, sest miljoneid uusi töökohti flipping burgerid ja võttes tellimuse kinnitavad, et Ameerika majandus on lihaseline metsalise liigutava meie mitterežiimne wristed maailma kunagi edasi.

Kongress vajab oma tegutseda koos. Fed ametnikud on ettevaatlikult, kui tegemist on pakkuda pealesunnitud nõu kongress, kuid see ei ole saladus, et paljud tunnevad USA majandus oleks palju parem positsioon kohe, kui Fed jõupingutusi toetavad jõulised tegevus Kapitooliumi.

See kõik ei ole probleem, kui inflatsioon oleks piisavalt suur. Ja asendada puuduvad inflatsiooni keskpangad alandavad nominaalintressid null või alla selle laenud ilma palgatõendita.

Praegustest seitse istet võid olla valitud kas aseesimees või esimehe Föderaalreservi (kus teil on mõne kena õigus reis, kas see sobib oma väljamõeldud). Siis oleks seltsis Janet Yellens, Ben Bernankes ja Alan Greenspans maailma, kuhu võiks kõik mängivad ühe linnase-Scotch-pong (vähemalt 18 aastat), hõbe chalices atop mahagon konverentsisaal tabelid, ümbritseb portreed nohikutele. Kui sa kuidagi muutunud esimees Föderaalreserv, saate teha ligi 200 000 eurot aastas. Mõne istmed pakuvad umbes 170 000 eurot aastas … tagaosaga muutus.

Kõik tundub valesti väärtus liitmine. Kui ühend huvides raha väärtust, siis võib kasvada hüppeliselt. Sama teooria kehtib teadmisi ja raske töö. Kui te õppida ja töötada pikki tunde, kui oled noor, siis võib maksta ära oluliselt, kui sa oled vanem. Paljud tehnoloogiaettevõtjale nagu Mark Zuckerberg või Larry Page on töötanud arvutitega, sest need olid lapsed noortele kui 6 aastat vana. Nad kinnisideeks üle üksikasju tehnoloogia, teaduse ja arvutid, sest nad olid lapsed ja nende raske töö ja haridus tasunud oluliselt, kui nad vanemaks muutes need miljardäride mööda teed. Kui vaadata mõned kõige töökas ja edukas muusikud nagu Michael Jackson või Justin Bieber, saate öelda, et nad on vaeva oma käsitöö kuna noorena samuti.

Iga inimese suhtlemist tekitab teatud taseme tagasiside vaikimisi. Kuid paljud koostoimeid meie maailmas kannatavad piiranguid, mis põhjustavad mahasurumine. Kui tagasiside on maha surutud, süsteeme tegema või murda täielikult.

Advertisements